Location

Vana-Kalamaja 10,
10412 Tallinn

IZAKAYA OPEN

Monday - Thursday 11-22
Reede 11-23
Laupäev 12-23
Pühapäev 12-22

LAUA BRONEERIMISEKS VAJUTA SIIA!

Menüü

⎯⎯ alustuseks ⎯⎯

EELROOGADE KOMBO   17

Edamame kala kastmes, dashi tomat juustuga, magus iriko
pähklitega, muna shoyo tsuke, kurgi madu, vürtsikas
veiseliha, shoyo ingver, miso maapähkel

Ebichiri   14

Praetud hiidkrevetid sibulaga vürtsika oa kastmes

takoyaki   11

Kaheksajalapallid, katsuobushi, tonkatsu, Jaapani
majoneesikaste

Veiseliha kapsarullid   14

Enoki seene krõpsud, soja puljong

Karaage   10

Krõbe kana Jaapani stiilis, manglilaastud,
riisinuudli krõpsud, hoisin, kookospiima kaste

Baklažaan   10

Tempura baklažaan, seesamiseemned, hoisin kaste,
jalapeno kaste

⎯⎯ PÕHJAKS ⎯⎯

Kimuchi ramen   18

Krevetipuljong, kauaküpsenud sealiha, kaheksajalg,
marineeritud muna, maja kimchi, käsitöö munanuudlid, nori

Okonomiyaki   17

Kapsapannkook, dashi, peekon, katsuobushi, Jaapani
majoneesikaste, tonkatsu, nori, ingver

Huntahven   22

Praetud steik kookospiima-estragoni veinikastmes spinati-
seene padjal koos enoki seene krõpsudega

⎯⎯ MAGUSTOIT ⎯⎯

Harumaki   6

Praetud kevadrullid tsubuaniga ja kookosega

Juustukook   7

Küpsetatud juustukook matcha-yuzu kastmega

Matcha fondant   7.5

Matcha fondant seesami jäätisega, sidrunikeedisega ja India pähklitega

⎯⎯ toetuseks ⎯⎯

Kakiage soba nuudlitega   17

Praetud köögiviljad kammkarbiga, rohelise tee soba puljongis

Rohemerekarbid   18

Merekarbid jaapanipärases vürtsikas võis ja sake-konbu
kastmes

Brioche kana sando   12

Brioche saiaga valmistatud võileib karamelliseeritud sibula
ja miso aioliga

Tuunikala tar-tar   16

Tuunikala marineeritud ploomikastmes, avokaade,
vutimuna, krevetikrõpsud

Lõhe sashimi   16

Wasabi-avokaado guacamole, shichimi togarashi,
murulauk, oliiviõli, ponzu

Tuunikala sashimi   16

Anšoovis, tomat, roheline sibul, oliiviõli, ponzu

Nigiri   14

Tuunikala, lõhe, kammkarp, angerjas

⎯⎯ SUSHI ⎯⎯

Veiseliha, Suvikõrvits ja Foie gras   18

Foie gras jäätis, rebitud veiseliha, praetud suvikõrvits,
kreemjuust, spinat, murulauk, trühvlimajonees, peedipulber

Angerjas ja avokaado   17

Angerjas, masago, avokaado, frillice, krõbe sibul, Jaapani
majoneesikaste, teriyaki

Tuunikala tar-tar tempura   17

Ploomikastmes marineeritud tuunikala, avokaado,
kreemjuust, porrulauk, roheline sibul, manglilaastud,
mango-tilli kaste

Küpsetatud lõhe ja krevett   16

Tempura krevett, lõhe, masago, basiilik, kreemjuust,
seesamimajonees, riisinuudli krõpsud

Mango & Tuunikala   17

Tuunikala, mango, basiilik, kreemjuust, shichimi togarashi,
India pähkel, tšilli aioli

vegan

⎯⎯ alustuseks ⎯⎯

takoyaki   11

Kuningserviku pallid, tonkatsu, miso majoneesikaste

Tempura Zhrimpz   10

Praetud hiidkrevetid sibulaga vürtsika oa kastmes

Kalamariz   9

Vegan tempura kalmaarid

⎯⎯ PÕHJAKS ⎯⎯

Okonomiyaki   17

Kapsapannkook, vegan hiidkrevett, majoneesikaste,
tonkatsu, nori, ingver

Chirashi sushi   18

Vegan mereannid, mango, avokaado, kanpyo, edamame,
wakame, daikon, porgand, kurk, riis, laimikaste

⎯⎯ SUSHI ⎯⎯

Viladelphia   14

Vegan lõhe, avokaado, kreemjuust, kurk,
seesamimajonees, mandlilaastud

zhrimpz   14

Vegan tempura krevett, avokaado, kreemjuust, kanpyo,
krõbe sibul, tillimajonees

vuna   15

Vegan tuunikala, mango, avokaado, kreemjuust, miso
majonees

⎯⎯ MAGUSTOIT ⎯⎯

Juustukook veini-kirsikastmega   6

JOOGI- JA KOKTEILIMENÜÜGA TUTVU SIIN!

KONTAKT

AADRESS

Vana-Kalamaja 10, 10412 Tallinn

telefon

(+372) 5300 8362

Email

hello@izakaya.ee

avatud

Monday - Thursday 11-22

Reede 11-23

Laupäev 12-23

Pühapäev 12-22

meie asukoht kaardil

Liitu meie sõpruskonnaga!

Meie uusidkiri tuleb Sinu postkasti harva ja vaid siis, kui meil on tõesti midagi erilist jagada.

peatu hetkeks!

Kas sa juba laua broneerisid?

Meie restoranis laua broneerimine on imelihtne – klõpsa allolevale lingile ja saad mõne hetkega kõik kenasti paika.

Liitu meie sõpruskonnaga ja saa esimesena teada meie põnevatest uudistest!

Meie uudiskiri tuleb Sinu postkasti harva ja vaid siis, kui meil on tõesti midagi erilist jagada.